søndag 20. november 2011

Strikkejournal/Knitting journal

Det har blitt så populært med Smash-bøker og jeg har funnet ut at istedet for å kjøpe de så kan jeg jo lage de selv med bind-it'n. For de som ikke vet hva Smash bok er så er det en notatbok. Med å lage de selv så hjelper det litt på papir og kartonglageret også - minker litt fortere. Jeg har strikket ganske mye det siste året, og fra i slutten av september og til nå har jeg skrevet ned alt jeg har strikket og hvor mye garn som har gått med. Jeg fikk lyst til å lage meg en journal med litt tips og triks, og en plass hvor jeg kan holde oversikten over ting jeg lager. Jeg har lagt inn en konvolutt i begynnelsen av boka hvor jeg kan legge inn regnskap over det jeg selger.

It's popular these days with Smash books, and I have found out that instead of buying them I can make them myself with the bind-it all machine. For those of you who don't know what a Smash books is - it's a notebook. When I make them myself it helps to get rid of some of the paper and cardstock I have. I have knitted a lot the last year, and from the end of September I have made a list of all the things I have knitted and how much yarn I have used. I wanted a journal where I can write down things that can come in handy, and a place to keep track of what I make. In the beginning of the book I have a envelope where I can keep a record of all the things I sell.

1 kommentar:

  1. Så god idé!! Nå er jeg tilbake i blogverden. Håper jeg ser deg innom snart ;-) Legger deg til på blogglista mi etterhvert ;-)

    SvarSlett