tirsdag 5. april 2016

Konfirmasjonskort til gutt


Papirdesign har kommet med en serie med ark i blåtoner også til konfirmant. Det ene er med datamaskiner på hele arket og det passer til datainteresserte jenter og gutter. Til motiv på kortet så har jeg brukt en fotoapp til mobilen min som heter RetroCamera. Jeg har brukt en Android telefon, men det finnes flere retro kamera app'er for både android og apple produkter. Dies er også fra Papirdesign. 

Papirdesign har kommet med en serie med ark i blåtoner også til konfirmant. Det ene er med datamaskiner på hele arket og det passer til datainteresserte jenter og gutter. Til motiv på kortet så har jeg brukt en fotoapp til mobilen min som heter RetroCamera. Jeg har brukt en Android telefon, men det finnes flere retro kamera app'er for både android og apple produkter. Dies er også fra Papirdesign. Her har jeg brukt en tag som jeg har limt på mønsterpapir og skrevet navnet  for hånd. Bundet en hamptråd rundt en serviett. Man kan også bruke bånd. 
Mønsterpapir, stempel og motiv er fra Papirdesign. 
Invitasjoner trenger ikke være firkanta, men man kan også lage de avlange. Dette er en veldig clean and simple versjon og passer å lage hvis man har mange gjester å invitere. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar