tirsdag 11. oktober 2011

Veske/Hand bag

For 1,5 år siden så kjøpte jeg noe garn for å lage meg en veske. Den ble heklet ferdig, men manglet både fòr og håndtak. Spurte så fint en av mine kolleger i sommer om hun kunne være så snill å sy fòr for meg og når jeg kom tilbake fra ferie så lå den på kontorpulten min. Tusen tusen hjertelig takk Inger for at du hjalp meg, du skal nå få noe tilbake fra meg etter hvert ;-) Når det var salg på Panduro i sommer så kjøpte jeg disse metallhåndtakene og jeg fant ut at de passet veldig godt på denne vesken. I helga så gjorde jeg den ferdig og nå er den i bruk hver dag.

1,5 year ago I bought yarn to make a hand bag. I finished the crochet, but it was missing lining and handles. This summer I kindy asked one of my colleagues if she could help med with the lining and when I came back from holiday it was lying on my office desk. Thank you very much Inger and you will get something back from me. When it was a sale at Panduro this summer I found the handles and thought they looked good with the hand bag. This weekend I finished it and I'm now using it every day.

4 kommentarer:

  1. Denne er såå flott Sissel Anita! Jeg så den jo i helgen, og likte den veldig godt! Et passelig stort prosjekt for en som ikke har heklet bestemorsruter før kanskje;)
    klem fra
    Mette

    SvarSlett