lørdag 8. september 2012

Nytt par votter/New pair of mittens

En venninne spurte så pent om jeg ikke kunne strikke et par votter til henne, og det ville jeg selvsagt. Prøver å ikke ta for mange bestillinger nå utover høsten for nå er det julegaveproduksjon på gang. Men jeg fikk god tid på meg så i ferien så begynte jeg med disse. Vottene har ligget et par uker nå med en manglende tommel, men i går kveld så fikk jeg endelig somlet meg til å strikke den og feste trådene. Nå er det bare å få de overlevert. Vottene er strikket i natur og sort - og mønsteret fant jeg i en av vottebøkene til Thuve-Stua.

A friend of mine asked me if I could knit a pair of mittens for her, and off course I wanted to do that. I'm trying not to knit too much for others now in the fall - because I'm in the middle of Christmas gift production. But she gave me a long deadline to knit the mittens, so during my vacation I started to knit. The mittens has been lying around here with one missing thumb - but last night I finished them. Now I only need to get them handed over. The pattern I found in one of the books from Thuve-Stua


1 kommentar:

  1. Så flotte votter du har strikka Sissel. Hun veninna di er jammen meg heldig som fikk deg til å strikke disse flotte vottene ;o)

    SvarSlett