lørdag 28. mai 2016

Bomullsgarn og kjøkkenkluter

Hobbykunst har tatt inn bomullsgarn fra Svarta Fåret og den kan man bruke til kjøkkenkluter, kosedyr og masse andre ting. Jeg har satt sammen noen oppskrifter på kjøkkenkluter som kommer inn på inspirasjonssiden til Hobbykunst etter hvert. Den første kluten jeg har strikket har skråstriper og jeg har brukt turkis. Det skal holder med ett nøste pr klut, men du velger selv hvor lange du vil ha de.

Oppskriften finner du her

Anbefalt pinnestørrelse på garnet er 3,5 - men hvis man strikker løst så kan man godt bruke pinner nr 3 også. Jeg har testet ut begge deler og på denne kluten har jeg brukt pinner nr 3. 



søndag 15. mai 2016

Clean and simple layout

Hvis man har mange bilder så kan clean and simple stilen være kjekk å bruke for å få unne mange sider i en fart. Her har jeg brukt halvparten av et ark fra Kaisercraft, litt washi tape - og før jeg limte på bildet så har jeg brukt et stempel fra Tim Holtz på bakgrunnen. 


søndag 8. mai 2016

Project Life - Borgund Stavkirke

Project Life er en enkel måte å få mange bilder inn i album på kort tid. Jeg bruker ikke å pynte så mye på sidene for jeg har så mange bilder som bare ligger på PC og ikke er i album. Her har jeg brukt PL kort fra Cinnamon settet til Becky Higgins. Det syns jeg passer godt til naturbilder. Jeg tar veldig mye naturbilder og når jeg er på nye steder så syns jeg det er litt moro å ha litt informasjon om stedet og da bruker jeg wikipedia en del. 



Her er noen av kortene som er i Cinnamonpakken