mandag 27. juli 2009

Brush stroke stempler

Jeg elsker brush stroke stempler. Kan bruke de på så mange forskjellige måter. Her har jeg brukt de på to forskjellige måter, og jeg bruker de også veldig mye til bakgrunner på kort og minialbum.

I love brush stroke stamps. They can be used in many different ways. Here I have used them in 2 different styles, and I also use them a lot to stamp on backgrounds on cards and in mini albums.




Sketch Maniac skisse 2

Har lagd bidrag til ukas skisse fra Sketch Maniac.


A card for the challenge from Sketch Maniac.

tirsdag 21. juli 2009

inchies

Rester av kredittkortbakgrunn kan brukes til så mangt. Her har jeg kuttet opp restene til biter på størrelsen 1" x 1" og satt sammen til et bilde til stua mi.

I have cut small squares - 1" x 1" and made a picture for my living room.

bilder

Jeg har lekt meg litt mer med akrylmaling, denne gangen på canvas i størrelsen 15 x 15 cm. I tillegg til kredittkort-teknikken så har jeg hatt maling på bobleplast og trykket ned på bildene.

I have painted some canvas in the size 6" x 6". I have used the credit card technique, and bubble wrap to make these pictures.









søndag 19. juli 2009

Sketch Maniac skisse 1

Mitt første kort til utfordringsbloggens Sketch Maniac skisse 1. Akrylmaling er brukt her også.

My first card for the challenge blog Sketch Maniac. I have used acrylic paint again.




Utfordring

I utfordringsbloggen til Fun 2 Stamp det har vært en utfordring denne uken å lage bidrag med akrylmaling. Her er to av mine bidrag. Jeg har brukt plastcoveret som Revolution dies kommer i for å lage kortet denne gangen.

In the blog for Fun 2 Stamp it has been a challenge this week to use acrylic paint. This is two of my creations for that challenge.



tirsdag 14. juli 2009

Bokser

Jeg elsker å dekorere bokser i alle varianter. For noen år siden kjøpte jeg to metallbokser og de har stått her ubrukt lenge. I helga fant jeg ut at jeg liksågodt kunne pynte de og fylle de med noe godt og gi de bort. Jeg vet ikke hvem som skal få de enda, men hvem vet - kanskje er det du som leser dette som får en overraskelse..... tiden vil vise

I love to decorate boxes of different types. A few years back I bought two metal boxes and they have not been in use for a long time. This weekend I found out that I could decorate them, fill them with sweets and give them away. I don't know who is going to receive them - and who knows - maybe it's you who read this who will get a surprise...... time will show













kredittkortteknikk

En av fordelene med å være venner med Connie er at hun lærer bort så mange morsomme teknikker. En av de jeg har lært av henne er kredittkortteknikken hvor man lager morsomme bakgrunner med akrylmaling og et kredittkort... Her er noen av kortene jeg har lagd med denne teknikken.

One of the good things of beeing friends with Connie is that she teach you a lot of funny techniques. One of them is the creditcard technique making funny backgrounds with acrylic paint and a creditcard... Here is some of the cards I have made with this technique




mandag 13. juli 2009

CD-mappe

Jeg har også lagd en cd mappe med plass til en del cd'er med mp3 filer.

I have made a cd folder for my mp3 cd's






















Og en i vintagestil

one in vintage style

Bind-it all prosjekter




Mitt beste kjøp til denne hobbien må definitivt være Bind-it all maskinen fra Zutter. Jeg har lagd masse med denne maskinen. Post-it mapper, minialbum i mange forskjellig varianter, notatbøker, kalendere osv. Her er to post-it mapper som jeg har lagd tidligere i år.

My best purchase in this hobby has to be the Bind-it all machine from Zutter. I have made lot of different things with this machine. Post-it folders, albums, notebooks, calendars etc. Here is two of the post-it folders I have made earlier this year.

Første innlegg


Da får jeg begynne å legge ut noen av mine kreative krumspring, siden Connie sparket meg i gang med å opprette bloggen for meg. Vet ikke om jeg er så happy for det siden jeg bruker nok tid på pc'n pr dag, men jeg får prøve å se hvordan det går. Her kommer først noe av det jeg har lagd tidligere i år....


Since my good friend Connie was so helpful of making me this blog I have to start uploading some of the creative stuff I have made. Here is some of the things I have made earlier this year...

Sissel Anitas blogg er herved åpnet!

....og det med brast og bram! For denne har vi ventet lenge på, så jeg så meg derfor nødt til å lage en til henne...hi hi hi! Så herfra overtar Sissel selv roret, og vi kan vente oss masse prosjekter av alle typer - jippi! For er det noe Sissel kan, så er det å lage kort, LO'er, album og masse annet!

Lykke til, Sissel! Glad i deg!

Klem Connie