fredag 26. februar 2016

Stick-on lerret

Kjøpte for lenge siden noen pakker med Stick-on lerret fra Søstrene Grene. Ble aldri at jeg lagde noe med de da, men nå når jeg går gjennom hobbyrommet så dukket disse opp. Det første arket brukte jeg både Dylusion spray og glimmermist på. Tok også frem et par gamle stempler som jeg ikke har brukt på en stund.




tirsdag 23. februar 2016

Julekortproduksjonen for 2016 har begynt, og her har jeg 4 kort som jeg har laget bare med rester.







søndag 21. februar 2016

Lek med Dylusion spray

Inneholdet på hobbyrommet skal minkes og nå er jeg i en klæsj og klin periode der det går hardt utover sprayer og akrylmaling for tiden.

Først en LO hvor jeg har brukt oransje spray et par steder på siden. Veldig clean and simple side.



Jeg fant en pakke med tag'er liggende i en skuff i hobbyskapet, og jeg har til og med brukt 2 stempel som jeg ikke har brukt før. Treet og sommerfuglen har ligget ubrukt siden jeg kjøpte de for lenge siden. Begge to er veldig fine og det var på tide at de kom i bruk.



en papirpose hvor jeg har brukt både oransje, grønn og hvit spray på


torsdag 18. februar 2016

Tova Mariusvotter

Fant gratis oppskrift på tova Mariusvotter på nettsiden til Sandnesgarn.no. Har brukt Fritidsgarn på disse




tirsdag 16. februar 2016

Papirposer

Har gjort klar noen papirposer som skal brukes som innpakning. Jeg startet med å spraye posene med Dylusion spray, deretter fant jeg frem noen papirrester, litt blonder og washi tape. Vintagemotiv på den ene posen og stjerner på de andre to. Raskt å lage




søndag 14. februar 2016

Lilla vennekort

Project life kort kan også brukes som motiv på kort. Her har jeg brukt ark fra Bo Bunny og Mathia blomster. Kortet er et DT kort til Hobbykunst Norge.