søndag 23. september 2012

Kreativ helg/Creative weekend

Forrige helg var jeg kreativ med noen venner via Skype. Med videooverføring så kan vi se hverandre og skravle samtidig som vi lager kort eller scrapper. Veldig hyggelig! Vi kommer nok til å ha mange sånne kvelder gjennom høsten og vinteren. Jeg klarte å lage 17 LO'er og 3 kort i løpet av helga. Mange av LO'ene var 8 x 8 så de er raske å lage.

Last weekend I was creative with some friends via Skype. With video connection we can see each other and talk at the same time as we make cards or lay outs. Very nice. We will have many evenings like that during the fall and winter. I made 17 layouts and 3 cards during the weekend. Many of the layouts was 8 x 8 inch and it doesn't take long time to make them. 




lørdag 22. september 2012

Pakkelapper til jul/Gift tags for Christmas

Pakkelapper til jul er greit å ha klart - og jeg har printet ut en del julebilder som jeg har kjøpt hos Digital Paper (Made by Janet) og funnet frem litt rester av kraftkartong. Litt rufsing og stempelsverte i kantene så er de ferdige. Bildene i seg selv er så nydelige så jeg har ikke gjort noe mere med de.

Gift tags for Christmas gifts is nice to have ready - and I have printed some of the Christmas pictures I have bought from Digital Paper (Made by Janet) and I found some scraps of Craft cardstock. The pictures is so beautiful so I haven't done anything with them.





fredag 14. september 2012

Distress refills

Har lekt meg med distressrefill og vann igjen. Bruker som regel 3 farver og her har jeg brukt en av brunfarvene, en gul og en oransje. Til slutt har jeg hatt på litt vann og når det har tørket så har jeg sprayet gull glimmermist - så det glitrer mye mer enn det vises på bildet.

I have played with distress refills and water again. I usually use 3 different colours and in this case I have used one of the brown colours, yellow and orange. At the end I spray water on and leave it to dry. Then I spray gold glimmermist on the paper - the glimmer don't show on the picture.


onsdag 12. september 2012

Papir fra Melissa Frances/Paper from Melissa Frances

3 kort hvor jeg har brukt samme scrapbook papir på. Fant to ark som har ligget i papertakeren min en god stund - og arkene er fra Melissa Frances.

Here is 3 cards where I have used the same pattern paper. I found 2 sheets of paper in my papertaker and they have been there for a while - the papers are from Melissa Frances.




tirsdag 11. september 2012

Grytekluter/Potholders

Gikk litt amok og handla en del garn i ferien, og jeg har brukt noe av det til å hekle et par grytekluter. Jeg har brukt Mor Åse bomullsgarn  som man får kjøpt på Rema 1000.

I went a little crazy in my vacation and bought a lot of yarn, and I used some of it to make a pair of potholders. I have used Mor Åse cotton yarn and I bought it at a food store called Rema 1000.



søndag 9. september 2012

Glassbrikker/Coasters

Med restegarn i mengder, og behov for å få brukt opp litt av det så lette jeg litt rundt på internett for å finne noe å lage. Da dukket oppskrift på disse glassbrikkene opp og jeg satte igang å produsere litt. Mønsteret fant jeg her: Oppskrift

With a lot of leftovers from knitting kitchen cloths and a need to use some of it I search on the internet to find something to make. I found the pattern on coasters and started the production. The pattern I found here: Pattern




lørdag 8. september 2012

Nytt par votter/New pair of mittens

En venninne spurte så pent om jeg ikke kunne strikke et par votter til henne, og det ville jeg selvsagt. Prøver å ikke ta for mange bestillinger nå utover høsten for nå er det julegaveproduksjon på gang. Men jeg fikk god tid på meg så i ferien så begynte jeg med disse. Vottene har ligget et par uker nå med en manglende tommel, men i går kveld så fikk jeg endelig somlet meg til å strikke den og feste trådene. Nå er det bare å få de overlevert. Vottene er strikket i natur og sort - og mønsteret fant jeg i en av vottebøkene til Thuve-Stua.

A friend of mine asked me if I could knit a pair of mittens for her, and off course I wanted to do that. I'm trying not to knit too much for others now in the fall - because I'm in the middle of Christmas gift production. But she gave me a long deadline to knit the mittens, so during my vacation I started to knit. The mittens has been lying around here with one missing thumb - but last night I finished them. Now I only need to get them handed over. The pattern I found in one of the books from Thuve-Stua


onsdag 5. september 2012

Julekort for september/Christmas cards for September

Det nærmer seg mer og mer jul og julekortproduksjonen må opprettholdes hvis jeg skal ha nok kort. Her er de jeg har lagd for september

It's getting closer and closer to Christmas and the Christmas card production have to continue if I'm going to have enough cards. This is the ones I have made for September.





mandag 3. september 2012

Fargerike blomster/Colourful flowers

 Jeg kjøpte noen farverike blomster i sommer og hadde noen planer for å få brukt de, og i helga fikk jeg lagd 3 kort. Har brukt en embossingfolder for å lage mønsteret på ruten i midten. 

I have bought some colourful flowers this summer and I had plans for them, and during the weekend I made 3 cards with some of them. For the square in the middle I have used a embossing folder to make the pattern.



 


søndag 2. september 2012

Flere lilla kort/More purple cards

Flere kort til salgsboksen min.

More cards for my sales box