søndag 31. juli 2011

Bursdagskort til en god venn/Birthday card to a good friend

En av mine gode venner i England fylte år tidlig i juli, og jeg fant ut at jeg måtte finne på noe spesielt som bursdagskort. Siden vi begge er veldig glad i musikk så brukte jeg et cd cover og en tom cd som utgangspunkt. Bildet "stjal" jeg på facebook, og jeg har limt papir utenpå coveret. I tillegg har jeg limt papir på den ene siden av cd'n og grå kartong på den andre siden.

One of my good friends in England had birthday in the beginning of July, and I had to make something special for his birthday card. Since we both are very fond of music I used a cd cover and a empty cd. I "stole" the picture from his facebook page and I have glued paper on the outside of the cover. I have also glued paper on one of the sides of the cd and cardstock on the other side.



søndag 24. juli 2011

92 kjøkkenkluter/92 kitchen cloths

Jeg har vært veldig ivrig på lage kjøkkenkluter i vår/sommer. Kjekt å ha - men jeg trenger ikke alle 92 selv. Jeg har allerede sendt ut noen til noen venner, og en del blir vel fremtidige gaver. Noen skal jeg selvsagt ha selv også, men beholder vel bare en i hver farve. Jeg kan jo strikke noen nye hvis de blir utslitt :-) Hvis noen har lyst til å kjøpe noen så selger jeg 3 stykker for 100 kroner.

I have been busy knitting a lot of dish washer cloths or kitchen cloths during spring/summer. Nice to have, but I don't need all 92 myself. I have already sent some to friends of mine, and some will be gifts. Some of them I'll keep, but I think I'm going to keep only one of each colour. I can knit some new ones later if I want. If someone want to buy some of the cloths I sell 3 for 100 Norwegian kroners.


tirsdag 19. juli 2011

Rosa kort/Pink cards

Siden jeg nå prøver å få bukt på noe av restene jeg har av mønsterark så lagde jeg de to kortene her. Hadde tatt en stripe på 10 cm av arket så det var fortsatt en ganske stor bit igjen. Fikk også brukt opp en del rosa blomster.

Since I'm now trying to get rid of some of the leftovers I have off scrapbook paper I made these two cards. I had taken 10 cm of the sheet, so it was still quite a large piece left. I was also able to use some of my pink flowers.


mandag 18. juli 2011

Gule kjøkkenkluter/Yellow kitchen cloths

Kjøpte bomullsgarn på Bogerud her for et par uker siden for det fantes i så mange flotte farver. Den knallgule farven syns jeg var så fin og tror det blir en kjøkkenklut som jeg kan bruke enten på sommeren eller i påsken.

I bought a few bundles with cotton yarn on Bogerud a couple of weeks ago because they had so many nice colours. I like the bright yellow colour and I think I can use these cloths in the summer or during Easter.

Mini album Rønningen

Jeg elsker å lage minialbum i alle former og fasonger. Her har jeg lagd ett med bilder fra hjemplassen til pappa. Jeg har scannet mange av de gamle bildene som han har tatt og det er moro å lage album med de bildene.

I love to make mini albums in all shapes and forms. I have made one with pictures from where my dad grew up. I have scanned a lot of all the old photos that he have taken og it's fun to make albums with them.





fredag 15. juli 2011

Trekning Blog Candy

Dagens oppgave var å trekke vinneren av blog candy'en min........ og vinneren ble


MONICA!!


Pakke kommer i posten til uka. Tusen takk til alle som ble med på candy'en. Kommer helt sikkert flere etter hvert.

mandag 11. juli 2011

Bryllupskort Minne-Hjørnet/Wedding cards Minne-Hjørnet

Hvert år får vi i oppdrag å lage bryllupsinvitasjoner, takkekort og bordkort for Minne-Hjørnet. Her er årets kort som jeg leverte inn tidligere i vår.

Every year we are asked to make wedding invitation, thank you card and place cards for the local scrapbook store so they can show their customers. These are mine cards for this year.


søndag 10. juli 2011

DT kort for juni/DT card for June

En av oppgavene for Minne-Hjørnet i juni var å lage et kort/LO/prosjet hvor en lomme skal være fremtredende. Mitt bidrag ble da et kort lagd av en papirpose. Jeg har kuttet posen så den ble 18 cm bred og brukt et av scrappearkene fra Vibeke Spigseth.

One of the tasks for Minne-Hjørnet in June was to make a card/LO/project where a pocket should be prominent. I made a card from a paperbag. I cut it so it's 18 cm wide and I have used one of the scrapbook papers from Vibeke Spigseth.


Fra UFO til FO/ From UFO to FO

Jeg klarte målet mitt med å bli ferdig med 3 av de uferdige strikkeprosjektene mine som jeg hadde som mål å bli ferdig med iløpet av uka, til og med klarte jeg å bli ferdig med 4. I tillegg strikket jeg 2 turkise kjøkkenkluter til i tillegg til den rosa. Nå har jeg bare de grønne/sorte vottene igjen av de UFO'ene som jeg la ut for noen dager siden.

I managed to finish my goal to finish 3 projects before the end of the week. In fact I finished 4 and knitted 2 turquoise kitchen cloths. Now I have only the green/black mittens left from the UFO's from the blogpost a few days ago.





torsdag 7. juli 2011

UFO

Jeg har noen strikke UFO'er liggende. For de som ikke vet hva UFO er så er det et uferdig objekt - eller prosjekt som kanskje er bedre å si på norsk. Jeg skal prøve å få ferdig iallefall 3 av disse i løpet av uka. Det som ligger her på sofaen er en kjøkkenklut, et par pulsvarmere, et par votter, grytekluter og en vinflaskeveske.

I have a few UFO's - and for those who don't know what a UFO is, it's a unfinished object. My plan is to finish at least 3 of these before the end of the week. What's lying on the sofa is a kitchen cloth, wrist warmers, a pair of mittens, potholders and a wine bottlebag.