fredag 31. desember 2010

Keramikk/Ceramic

For noen år siden så hadde jeg som hobby å male på keramikk og fikk lagd en god del julepynt. Har tatt frem noe av det nå til jul og her er noen av nissene jeg har lagd.

A few years ago I painted a lot of ceramic figures - and I made a lot of Christmas figures. I took some of them out before Christmas and here is some of the santas I made.


Strikkede vinposer/knitted wine bags

Har strikket et par vinposer til og tovet. Blir nok brukt som gaver i en eller annen anledning.

I have knitted a couple of wine bags. These will be used as gift.




onsdag 29. desember 2010

Bilder fra Overhalla/Pictures from Overhalla

I november så var jeg i Overhalla og feiret 40 årsdagen til broderen, og været var så fint så jeg var ute å gikk en tur den dagen jeg dro hjem - og jeg fikk tatt litt bilder. Ser kaldt ut, men var "bare" -10 grader.

In November I was in Overhalla celebrating my brothers 40 year birthday, and the weather was so nice so I took a walk the day I left - and I took a few pictures. It looks cold, but it's "only" -10 degrees.










lørdag 18. desember 2010

Papirposekort/paperbag card

Papirposekort for Minne-Hjørnet. De trengte noen flere kort hvor vi brukte ark og bilder som de har i butikken.

Paperbag card for Minne-Hjørnet. They needed some more cards where we used scrapbook paper and pictures they have in the store.




strikking/knitting

Her er et par pulsvarmere og et par votter om jeg har lagd i det siste.

Here is something I have been knitting lately.







mandag 13. desember 2010

Hjemmelagde drops/homemade candy

Hver jul så lager jeg mye drops for enkelte ønsker seg litt av disse til jul. I helga lagde jeg 8 forskjellige smaker og tilsammen 4,5 kilo......

Every Christmas I make a lot of candy because I have a few of my friends and family who want some of them for Christmas. This weekend I made 8 different flavours and total 4,5 kilo











søndag 12. desember 2010

Pulsvarmere

Fant oppskrift på enkle pulsvamere på Drops.no og ilte til Ski for å kjøpe garn tidligere i uka. Her er første paret ferdig. Kjøpte garn til å strikke 3 par og dette paret har ei venninne tinget på allerede.


lørdag 11. desember 2010

Peppermyntekonfekt/Peppermint candy

Sist tirsdag var vi på Design Team møte på Minne-Hjørnet og der lærte vi å lage peppermyntekonfekt. Enkelt og godt, og mulig jeg lager mer før jul. Vi fikk også lagd en boks for å ha de i - og vi har brukt arkene til Minne-Hjørnet og plast fra Accucut og en Accucut dies som stanser ut esken. Fine julegaver å gi bort.

Last Tuesday we was at a Design team meeting at the scrapbook store Minne-Hjørnet and we learned how to make peppermint candy. Simple and tasty, and it's possible that I make more before Christmas. We also made a box to keep the candy in - and we used the papers that Minne-Hjørnet have made. For the bottom we used plastic from Accucut, and the box is cut with a Accucut dies. Nice present to give away.



julekort/christmas card

Et julekort til Minne-hjørnet. DT bidrag for november

One more Christmas card


Papirposer/Paperbags

Jeg har tatt utgangspunktet i en papirpose og kuttet de i den høyden jeg vil ha de i. Så har jeg kuttet to biter med Bazill som er litt større en posen og limt på hver side. Så har jeg kuttet to biter med pyntepapir og limt på hver side. Laget to hull på toppen av posen og knytes sammen med et bånd.

I have used a paperbag and cut them in the hight I want. Then I have cut 2 pieces of Bazill that is a little bit bigger than the paperbag and glue it to the paperbag. Cut two pieces of scrapbook paper and glue them on each side of the bag. Make two holes on the top of the bag and use a ribbon to tie it together.


søndag 5. desember 2010

et kort til en kollega/ a card for a colleague

En av mine kolleger gjennom 15,5 år har slutta og jeg har laget dette kortet til ham. Jeg har funnet frem noen Volvoblader, gamle kalendere osv og klipper ut bilder og bruker på kort.

One of my colleagues I have worked with for 15,5 years has left the company and I have made this card for him. I have found some old Volvo magazines and old calendars and I use them on cards.


julekort/christmas cards

Noen av julekortene som jeg har lagd i det siste.

Some of the Christmas cards I have made lately